Újdonságaink

 

Bluetooth-os rablásgátló

 

icb

Innovatív gépjárművédelmi termék, amely a hagyományos indításgátló-rablásgátló-riasztó funkciókat ötvözi a felhasználó maximális kényelemével. Nincs szükség a zsebben-pénztárcában hordott rádiós jeladókra, aktív vezetői kártyákra. A jogos felhasználói azonosításhoz csak egy BLUETOOTH képes mobiltelefonra van szükség, amit előbb “feltanítottunk” az InCarBlue eszközhöz (max. 5 telefon) ezután a rendszer azonnal üzemkész és automatikusan működik.

A védelmi szint és a működés jellege többféleképpen konfigurálható, indítás és rablásgátlás üzemmód, késleltetett azonosítás (illetéktelen indítás után a jármű a forgalomban áll meg, a tolvaj komfort zónáján kívül) csak indításgátlás üzemmód, biztonsági üzemmód, másodlagos azonosítás lehetőség (gyári nyomógomb vagy utólag szerelt rejtett nyomógomb megnyomása is szükséges).

A rendszer lemerült – működésképtelen telefonkészülék esetén is használható, PIN kódos vészkikapcsolás és szerviz üzemmód. Az InCarBlue eszköz használata mellet természetesen továbbra is használható a gyári vagy utólagos kihangosító- zene lejátszás Bluetooth-on.

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to audi suv, infiniti suv and lexus suv