Rablásgátló

 

Analóg rablásgátló

A készülék feladata, hogy megakadályozza a gépjármű illetéktelen eltulajdonítását még abban az esetben is, ha a tolvaj valamilyen módon megszerzi az autó kulcsait, távirányítóját, mert így sem tudja az autót pár száz méternél messzebbre vinni.

Az autó elindításával egyidejűleg elindul egy időzítő, és ha 20 másodpercen belül nem nyomunk meg egy vagy két gombot bizonyos sorrendben, akkor 30 másodperc múlva az autó leáll. A gombok elhelyezése autótípus függő, minden autótípusba más helyre kerülnek a tulajdonos mindennapi autó használatát figyelembe véve.

Egyik nagy előnye, hogy ha az autót mosóba vagy szervizbe visszük, a rablásgátlónak van szerviz állapota, így nem kell senkinek elárulnunk a gombok helyét.

Bővebb felvilágosítás a letölthető dokumentumoknál található.

 

 


 

Bluetooth-os rablásgátló

incarblue

InCarBlue rablásgátló

Innovatív gépjárművédelmi termék, amely a hagyományos indításgátló-rablásgátló-riasztó funkciókat ötvözi a felhasználó maximális kényelemével. Nincs szükség a zsebben-pénztárcában hordott rádiós jeladókra, aktív vezetői kártyákra. A jogos felhasználói azonosításhoz csak egy BLUETOOTH képes mobiltelefonra van szükség, amit előbb “feltanítottunk” az InCarBlue eszközhöz (max. 5 telefon) ezután a rendszer azonnal üzemkész és automatikusan működik.

A védelmi szint és a működés jellege többféleképpen konfigurálható, indítás és rablásgátlás üzemmód, késleltetett azonosítás (illetéktelen indítás után a jármű a forgalomban áll meg, a tolvaj komfort zónáján kívül) csak indításgátlás üzemmód, biztonsági üzemmód, másodlagos azonosítás lehetőség (gyári nyomógomb vagy utólag szerelt rejtett nyomógomb megnyomása is szükséges).

A rendszer lemerült – működésképtelen telefonkészülék esetén is használható, PIN kódos vészkikapcsolás és szerviz üzemmód. Az InCarBlue eszköz használata mellet természetesen továbbra is használható a gyári vagy utólagos kihangosító- zene lejátszás Bluetooth-on.

Bővebb felvilágosítás a letölthető dokumentumoknál található.

 


 

MINI Guard

MINI Guard rablásgátló és indításgátló rendszer teljes körű védelmet nyújt a gépkocsi illetéktelen használata ellen. A gépkocsi kinyitását követően a rendszer azonosítást kér. A kódütésre egy perc áll rendelkezésre. Azonosítás nélkül a gépkocsi motorja letiltásra kerül. Ha a gépkocsi vezetőjét járó motor mellett kiszállítják az autóból, és az elkövető elhajt, az ajtó csukást követően elindul a rablásgátlási folyamat.

Mivel az elkövető nem ismeri a helyes kódot, egy perc elteltével letiltásra kerül az autó motorja. Nagyobb biztonságot nyújt az azonosító kártya használata. Itt a beszállást követően az azonosítást nem a négy számjegyű PIN kóddal kell elvégezni, hanem a kódkártya vagy a mobiltelefon segítségével. A kódkártya rádiójelekkel, a mobiltelefon, bluetooth-on kommunikál, így zsebből vagy táskából is elvégzi az azonosítást, mely kényelmesebbé teszi a MINI Guard használatát.

 

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to audi suv, infiniti suv and lexus suv